YVAKO - Ympäristövaikutusten arvioinnin koulutus- ja osaamisportaali

Tapahtumat

YVAKO-kalenterista löydät ympäristövaikutusten arvioinnin kehittämiseen liittyviä tapahtumia. Ilmoitathan meille, mikäli tiedät tapahtuman joka olisi mielestäsi syytä lisätä kalenteriin!

Ilmoitettavat tapahtumat voivat olla luonteeltaan keskenään hyvinkin erilaisia, mainostakaa rohkeasti! Tarkoituksena on, että tietäisimme paremmin, mitä tapahtuu ja missä.

Tavataan!

Valtakunnallinen YVA-päivä on YVA ry:n vuodesta 1995 Helsingissä järjestämä koulutustilaisuus, joka on vuosittain koonnut yhteen alan eri osapuolia keskustelemaan ja kuulemaan sekä tapauksista että tutkimuksista, joita pääosin kotimaassa on tehty ja koettu. Tapahtuma on järjestetty yleensä maaliskuussa.

YVA-alan maailmankonferenssi on IAIA:n eli International Association for Impact Assessmentin järjestämä. Myös tämä tapahtuma järjestetään vuosittain, yleensä touko-kesäkuun vaihteessa. Paikka vaihtuu, mutta idea on varsin sama kuin kotimaisessa tapahtumassa – oppiminen ja toisten tekijöiden tapaaminen – mutta yli maarajojen

Näiden tunnettujen järjestäjätahojen vakiintuneiden tapahtumien lisäksi koko ajan tapahtuu muutakin, joskus linkki YVA:an voi olla löyhempikin, mutta YVA:n kehittymisen ja kehittämisen kannalta merkitsevä. Pienemmät ja joskus suuremmatkin tapahtumat menevät usein huomaamatta ohi - toivotaan, että YVAKO-kalenterista on tässä suhteessa apua!

« lokakuu 2017 »
lokakuu